Διαφημίστε την επιχείρηση σας με νέους τρόπους και ιδέες, μέσα απο τις ψηφιακές εκτύπωσεις σε τέντες και ρολοκουρτίνες!

Η τέντα χρησιμοποιείται για την σκίαση κάποιου χώρου, με αποτέλεσμα ίσως να κρύβει την βιτρίνα της επιχείρηση σας. Τώρα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την κατάσταση και να δώσετε στην τέντα σας την μορφή που εσείς θέλετε.

 

Διαφημίστε την επιχείρησή σας.

Εκτυπώνοντας το δικό σας λογότυπο – σλόγκαν και την δική σας μακέτα πάνω στην τέντα σας

Διαφημίστε την επιχείρησή σας.

Εκτυπώνοντας γράμματα, φωτογραφίες, σχέδια ή ότιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας.

Με την εκτύπωση ενός φωτογραφικού θέματος στην τέντα του σπιτιού σας, όπως τοπία, πρόσωπα, σχήματα.

Μονοθεματικό ψηφιακό τύπωμα

Επιλέξτε ένα μονοθεματικό ψηφιακό τύπωμα για το τεντόπανό σας, μέσα από τις πολλές επιλογές που σας δίνει ο κατάλογός μας ή δώστε μας το δικό σας σχέδιο που θέλετε να δείτε αποτυπωμένο στην τέντα σας. Κάθε μονοθεματικό ψηφιακό τύπωμα μπορεί να εφαρμοσθεί τόσο σε τεντόπανα όσο και PVC.

Διαφημιστικο ψηφιακό τύπωμα

Αυτού του είδους το ψηφιακό τύπωμα χρησιμοποιείται για διαφημιστικούς λόγους και για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα της ψηφιακής εκτύπωσης του λογοτύπου σας στο τεντόπανό σας. Είναι ιδανικό για χρήση στη σηματοδότηση επαγγελματικών χώρων, όπως καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε τεντόπανα  όσο και PVC.

Πανοραμικό ψηφιακό τύπωμα

Το πανοραμικό ψηφιακό τύπωμα σας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσετε ένα ενιαίο θέμα σε όλη την έκταση του τεντόπανού σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία σειρά θεμάτων που σας προτείνουμε ή να μας δώσετε μας το δικό σας σχέδιο ή φωτογραφία. Κάθε πανοραμικό ψηφιακό τύπωμα μπορεί να εφαρμοσθεί  τόσο σε τεντόπανα  όσο και PVC.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Το δημιουργικό μπορείτε να μας το στείλετε είτε μέσω e-mail, είτε μέσω κάποιου server μεταφοράς αρχείων (Google Drive, dropbox), είτε μέσω CD, DVD, USB stick. Τα αρχεία θα πρέπει να είναι σε μορφή vector (Illustrator, Corel) ή Photoshop. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε υψηλή ανάλυση σε 50-70 DPI στο φυσικό μέγεθος εκτύπωσης.

  • Στην Sfendonis Tentosystem , είμαστε παρών από το 1973.

    Με έδρα την ευρύτερη Περιοχή της Χαλκίδας και με Υπεράριθμο Πελατολόγιο από τους γύρω γειτονικούς Νομούς.

    Sfendonis Tentosystem δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή και στην εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.