Τέντα «ΚΑΣΕΤΙΝΑ»

Πρόκειται για ένα σύστημα τέντας με βραχίονες το οποίο κλείνει ερμητικά προστατεύοντας το πανί διατηρώντας το καθαρό και δίνοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. H στήριξη του συστήματος με βάσεις αλουμινίου είναι εφικτή σε όλο το μήκος της κασέτας.

Οι τέντες κασετίνες αποτελούν μια από τις πιο ευέλικτες κινήσεις για την σκίαση ή την προστασία του εξωτερικού μας χώρου από καιρικά φαινόμενα (βροχή, χαλάζι κ.λπ.).

Το χαρακτηριστικό τους είναι η προσαρμοστικότητά τους σε κάθε είδους χώρο (βεράντα, αυλή κατοικίας, περίγυρος ή μπαλκόνια επιχείρησης κ.α.), η δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας, κ το πλήθος των εναλλακτικών στο υλικό σκίασης, το οποίο μπορεί να είναι πανί, μουσαμάς pvc, διάτρητο pvc ή ζελατίνα, καθώς και οι ανεξάντλητες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων από τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Τα πλεονεκτήματα της επιλογής τέντας κασετίνας  αναλυτικά:

  • Eιδικό κασονέτο αλουμινίου για απόλυτη προστασία υφάσματος από τη διάβρωση.
  • Ειδική τοποθέτηση βιδών και πλαστικών καλυμμάτων ώστε να μην είναι ορατά και αντίθετα στην αισθητική του χώρου.
  • Τέλεια ένωση προφίλ
  • Οι βραχίονες λειτουργούν με ένα καινοτόμο σύστημα στρέψης βραχιόνων για απόλυτη αντοχή στον αέρα ενώ οι ανοξείδωτες βίδες και τα εξαρτήματα προσφέρουν διάρκεια στο χρόνο.
  • Χειροκίνητη ή μηχανοκίνητη λειτουργία
  • Στην Sfendonis Tentosystem , είμαστε παρών από το 1973.

    Με έδρα την ευρύτερη Περιοχή της Χαλκίδας και με Υπεράριθμο Πελατολόγιο από τους γύρω γειτονικούς Νομούς.

    Sfendonis Tentosystem δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή και στην εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.