Τέντα με Αντηρίδες

Οι τέντες με αντηρίδες χρησιμοποιούν για υλικό επικάλυψης αλουμίνιο ή ύφασμα και χρησιμοποιούνται σε μπαλκόνια ρετιρέ, αυλές και γενικότερα μεγάλα ανοίγματα.Ξεκινούν από την βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού μας. Παρέχουν πολύ καλή προστασία ενάντια στον ήλιο και στην βροχή και έχουν υψηλή αντοχή στον αέρα.

Η επιλογή τους , η τοποθέτηση τους παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο διότι καθορίζουν το αποτέλεσμα και την ζωή της τέντας. Τέντα με αντηρίδα βλέπουμε στα περισσότερα μπαλκόνια. Οι αντηρίδες ουσιαστικά είναι οι <οδηγοί> της τέντας όπου σύρεται και ολισθαίνει. Είναι μια οικονομική λύση αλλά πολύ σταθερή. Την προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για ρετιρέ και αυλές. Εκτός από τις κλασσικές σωλήνες γαλβανιζέ ,έχετε και άλλες επιλογές όπως της λευκής αντηρίδας και διαφόρων άλλων χρωματισμών ή  της αντηρίδας από αλουμίνιο. Η επιλογή αλουμινίου ή γαλβανιζέ σωλήνα θα εξαρτηθεί και από το μέγεθος της τέντας για λόγους αντοχής.

  • Στην Sfendonis Tentosystem , είμαστε παρών από το 1973.

    Με έδρα την ευρύτερη Περιοχή της Χαλκίδας και με Υπεράριθμο Πελατολόγιο από τους γύρω γειτονικούς Νομούς.

    Sfendonis Tentosystem δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα, στην αντοχή και στην εφαρμογή των πρώτων υλών ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε μακροχρόνιες και ανθεκτικές λύσεις σκίασης.